.geNg cOmeL.

Tuesday, July 19, 2011

.diaM tak seMestinya hiLang.

mempersembahkan!!


gambar besar gedabak aku setelah lama menyepikan diri drp dunia blog ni.ye2 aku taulah dah makin tembam tak payah cakap pon tak pe.grrrr~

hye readers..long time no see yaw!pekabo semua?ada sihat ke?
waaahh..lama giler aku tak ambik kisah terhadap blog aku ni.dah dekat sebulan rasanya blog ni tak diupdatekan.alasannya:

i-  i busylah dengan keje kat kampus nyah.kalah rektor kampus i taw!
ii- time i nak update blog ada je manusia2 ajak mengumpat.
iii- time i nak update blog lagi,time tu jugaklah perut i buat hal.lepas dibereskan hal tu habis semua idea hilang.
iv- hujung minggu i tak sempat nak update coz i teman mami i pergi menghabiskan duit.
v-  lagi bila ada mood nak update,time tu jugaklah line berukband macam beruk punya lambat.

ok fine!banyak sangat alasannya sampai aku pom malas nak taip.kadang2 bila on9 fb sempat jenguk blog ni tapi malas nak update.ape cer?entah.aku pon tak tau.tapi sekarang dah rasa excited balik nak update.al maklumlah sekarang ni aku tengah bercuti.mid-sem break.tapi assignment berlambak tak siap lagi.grrr.ada aku kisah?alaa..senang cerita copy member punya je lah kan.eh2.tak patut2.tak baek dowh.(macamlah tak biasa buat kan).korang pon sama gak kan!biasalah sifat manusia semua nak ambil mudah kan.sebab tu lah susah nak majukan diri.haa,lepas tu mulalah nak salahkan orang lain.tepuk dada tanya seleralah kan.

oklah setakat ni jelah entry kemunculan semula aku.esok lusa aku update lagi.banyak dah idea menjelma kat kepala otak aku ni.tinggal nak taip kat sini je.boleh share dengan korang semua.nanti jenguk2 lah blog aku lagi ye.

p/s:  nak ikut papa aku pergi Beijing jugak hari ni.tapi tak dapat.nak pergi jugak.ada sesiapa nak bawak aku tak??:(

4 comments:

missSandwich said...

eh, bpe byk "kn" dh..hehehehe~

miSs aMaL said...

tula pasal kan!ahaha.:)

Ahmad Mustaqim said...

student uitm memang rajin! :P

miSs aMaL said...

studnt uthm lg rjn..:))