.geNg cOmeL.

Monday, April 18, 2011

.peNguMumaN.

salam  readers..loves and haters..!
agak lama jugak blog ni tak dihupdate kan?asal bukak je tengok entry yg sama.dah naik jemu da.!entah nape recently rase malas amat doe nak update blog ni.juz bukak and tengok2 gitu je.pastu usha blog orang laen.haha.
malam ni tetibe je ase nak hupdate blog nie.ekceli xleh nak tido.ambik kau sape suh minum nescafe tadi.adehh!
okeh ini adalah pengumuman penting.mulai sekarang blog saya akan bertukar bahasa diri.

                      from "saya" ~~> turn to "aku".

kenape??suka hati akula.ni aku punya blog kan.haha
jawapannye ialah aku rase panggilan aku lebih sesuai kot.ekceli dah lame nak tukar tapi tak berkesempatan.tapi lepas pikir masak2,tambah garam gula secukup rasa akhirnya keputusan muktamad telah dibuat.dengan ini secara rasminya blog kepunyaan mis amal kini menggunakan aku sebagai panggilan tuk diriku.harap maklum.

p/: rasenya tak kasar pon "beraku" kan.lagipon almost bloggers guna aku tuk panggilan diri dorang.it dependsla.ikot keselesaan masing2.+.+

4 comments:

RasyidHamid said...

selamat berkenalan..ahaks!!

Max SayAm said...

hey2..slmt knl-knaln jgk..;)

Dark Chocolate said...

guna aku lagi best kan...

Max SayAm said...

a'aa kan..peach!+.+