.geNg cOmeL.

Saturday, December 31, 2011

.selamat tahun baru wahai rakyat jelata.

assalamualaikum..:))


hai si comel pembaca blog miss amal sekalian..!eh eh korang sedar tak esok dah masuk tahun baru yakni tahun 2012?ke ada yang tak ingat atau di bawah sedar?hakhakhak


aku sangat yakin 100.99% ramai yang beria-ria sambil melompat-lompat nak keluar sambut tahun baru dengan atok korang kan?eh atok?err tak kisahla dengan sape pun kan asalkan tahun baru disambut dengan penuh gilang gemilang ye dak?tapi der,nak celebrate,celebrate jugak tapi jangan sampai tergadai maruah nanti menyesal terus telan racun tikus.sungguh tak hebak!


untunglah mereka yang dapat sambut kat mana-mana dataran sambil tunggu detik 12 a.m sambil tengok bunga api kalerful gedebum gedebum tu.aku jugak yang terperuk macam katak di bawah baldi kat bilik.sungguh tak cool.hmmm ==.





sekadar mampu lukis bunga api sebab tak dapat tengok live.

tiap kali masuk tahun baru mesti ramai yang pasang azam baru kan kan?azam lama hok berjela-jela tu dah ditunaikan semuanya ke kakak2 abang2 pakcik makcik sekalian? sambil termenung kenang azam lama.==.


kalau ada manusia tanya apa azam tahun baru aku,senang je aku jawab.

" alah brader,sama macam tahun lepas ah."hehehe.

eh eh apa azam tahun lepas aku haa?kejap nak rewind balik. sambil mata terbeliak macam bomoh siam.0,o

err,,kalau tak silap lah kan.azam aku tahun lepas ialah:

1- nak  dapat  pointer dekan. sampai sekarang tak dapat dapat.
2- nak jadi anak yang lebih baik. sejak azali lagi baik.hahaha

pastu  dah tak ingat.cool tak cool tak?hakhakhak. 

tapi tapi tapi,yang pastinya aku harap tahun 2012 ni lebih banyak kenangan manis macam cokelat daripada kenangan pahit macam kopi.aku nak hidup yang lebih cool,hepi go laki dan bermakna.tak perlu bazirkan air mata untuk perkara yang tak berfaedah.dan supaya hormon estrogen lebih stabil agar tenang di masa hadapan.teehee.

akhir kata untuk entry terakhir tahun 2011 ialah semoga tahun 2012 menjadikan kita seorang manusia yang lebih hebak daripada tahun sebelumnya.what is past just let it past.life must go on peeps!:)

p/s : terima kasih sudi meluangkan masa membaca entry miss amal..!

8 comments:

♥AienNajwa♥ said...

hye dear !
happy new year yang akan menjelang beberape jam lagi..
tanamkan azam baru yer..(^____^)..

susulemakmanis said...

selamat tahun baru dear!

susulemakmanis said...

selamat tahun baru dear!

athirah rosli said...

wish u happy new year miss amal,
may all ur wishes come true.. :)

Nana Leina said...

hehehe.. selamat tahun baru jgak amal.. all the best tuk tahun ni.. sama la xsmbut..masa pkul 12 tu pun dh mmbuta..malas nak countdown.. jnji hidup..

miSs aMaL said...

aiennajwa : hye darl!HNY too.ok syg u too.hope thn ni lbh baek kan.:)

susulemakmanis : HNY too sweety:)

athirah rosli : u too dear.HNY!:)

nana liena : HNY too dear..a'aa kan.tido lg sedap.haha.btw hrp thn bru ni lbh ohsem drp sblmnya.:)

: : sang drama king : : said...

: : si comel , moga2 azam awk dpt trcapai . hee (:

hepi new year :D

miSs aMaL said...

hee.tengs awk..:))