.geNg cOmeL.

Tuesday, February 8, 2011

.aWard fOr da 100th follOweR!^_^.

ooo yeah..!baru je petang semalam kuarkan entry sape yg agaknye bertuah jadik follower ke-100 saya.tup2 bukak belog pada malamnye da cukop 100.haa..seperti yg dijanjikan saya akan bagi award kat beliau.first nak kenalkan beliau kat uols.sempatla jugak saya usha belog beliau.nie address belog hencik berkenaan:
                                                  
*name manje hencik nie ialah e~where.
*berbintang cancer.
*seorang student.(kat mane taktau)hehe.


TAHNIAH ye hencik..!!
bagi menghargai sokongan hencik dan penat lelah hencik menjadi follower ke-100 saya (penat lelah ke?err..),saya akan bagi awardnye skank.tapi belom tu sila angkat dagu sekarang!tadaaa,....!!



haa..inilah trofinye.!khas untuk hencik.comel tak??suke tak??sila buat muke excited ye..!macam Big Apple punyer donut plak kan.maaflah ye donut kat atas tu dah hilang sikit.saya try rase sebelom bagi kt hencik.nak tau rasenye?silalah gigit donut itu sekarang.:)

p/s: time kaceh kat sume yg sudi jadik pengikut saya.lau nak dapat award jugak macam hencik itu rajin-rajinla usha belog saya ye.then komenla ape2 yg terlintas kat pikiran korang.

* time kaceh kerana membace.:)

1 comment:

e~where said...

thanks2.... sy sgt nghargai award anda.... yummy!!! sedapnya......