.geNg cOmeL.

Friday, February 25, 2011

.tHe gReat DinNer.

selamat petang eberibadi..

first of all saya nak say sorry coz dah agak lama tak hupdate belog cumil saya nie.(cumil ke?err...).bukan malas nak hupdate but i've been very busy for the two,three weeks before.banyak sangat aktiviti kat kampus nie.pastu bz ngan kuizla,testla.ni pun baru je habis test akaun.memang sedap sangat jawabnyer sampai banyak soalan yang saya tinggal.bukan ape saje nak suh lecturer tolong jawabkan..^_^

oopss!sory uols i'm already out of the topic.;).
ekceli saya nak story pasal dinner clas saya yg diadakan pada 14 FEBRUARY 2011.kenape saya highlight kan date tu?hehe.uols perasan tak 14 february kan Valentines Day.saje je nak bagi nampak gempak sikit.tak de maknanyer dowh..!ok..the dinner telah diadakan di New Horizon Garden restaurant.salah satu restoran yang berbintang-bintang kat Kelate nih..the location is near to Wakaf Che Yeh punye pasar.silalah datang berkunjung ke sini ye..(promote sikit).

ok then.jum layan gambar-gambar kat bawah nie..tuttttttt....!


 ops..!mintak maap ye.ini takde makna yg tersirat pom dengan hencik di sebelah saya tu.baju kitorang match coz ikot tema iaitu red,black and white.fullstop!

 sebelom masuk menghadap makanan kenala renung-renung manja dulu restoran tuh.ambik feel orang kata.
aksi manje kitorang.mereka antara sahabat kamceng saya.dari kiri cik dayah,cik lana,mis amal,hencik izat n yang kena hantuk dengan gelas tu ialah hencik ikram.steadyla beb..

apabila perut tengah lapar macam nila jadinye.sudu pom aku nampak macam udang celup tepung..!

 yeah..girls of the night.sume 'jangok-jangok' malam tuh.kalah manager restoran tuh noo..

 mereka sahabat baek saya..!chantek sume macam saya.bahaha.perasan je lebih.

 yeah..!!tibe masa untuk melantak.memang excited coz sume the dishes are delicious!

 senyum sampai ke telinga setelah tangki perut sudah penuh.:)


 bergambar wif our beautiful lecturer.Madam Aimi.tenz madam coz sudi datang malam tu.ciap bagi duit suruh beli fruit cakes lagi tau.madam terbaeklah!

 it's time to give da souvenir for all the student bmd112C.walaupun ole-ole nye tak seberapa tapi harap boleh dijadikan kenangan sampai korang beranak-pinak nanti.

at the end,we took some pictures together to keep it as a precious memory.thanks to all the student BMDII2C for ur cooperates and supports to make this dinner succed.love uols so strong!+.+

vocabulary:
        jangok = meriah or bergaya.

p/s : kadang-kadang makan beramai-ramai lagi terase nikmatnye kan.yea,i'm agree with this..sharing is caring dear.!:)

3 comments:

Afiq Din said...

mkn ramai2 mmg syok

Max SayAm said...

yup btol tu..sokom kmu..;)

NUR FITRAH ALIAS said...

syok tuu!!..huhu :P