.geNg cOmeL.

Wednesday, February 2, 2011

.saYa shuKe beLog shaYe.aWak..??.

salam sume..!
saya skank nie ngah excited coz belog saya sudah bertukar wajah.bukan jadi monster tau tapi jadi macam lebih comel untuk dibace.haih!perasan plak..!cane uols rase belog saya okey tak???cakap comel skank lau tak saya sekeh..!yela..saya nie baru je berjinak-jinak dengan belog nie.belog saya pon baru je ditubuhkan.tu yang tak berapa nak kiut miut tu.follower pom masih ciput.maybe belog saya tak menarik kot..isk3.tapi tak pe saya akan selalu merajinkan diri tercongok depan my lappy and merajinkan jari jemari saya ini untuk menghupdate belog ini.(dengan muka excited sambil terlompat-lompat macam kanggaru).

haa..lebih kurang macam minah saleh nie la muka saya time neh.


skank nie saya dah rase gumbira yang amat nak berbelog.yela,bile belog kite cantek mestila ase nak sign in selalu kan.orang laen pon senang hati nak usha kite punye belog.tiap-tiap mase saya ase mau bukak saya punye belog.kalau boleh tak nak tutp biar on camtu je.haa elokla kan silap aribulan jadi arwah laptop aku..!(macam angau dah aku neh!).kalau uols ada something2 yang baek punye untuk dikongsi bagitaula saya ye.okey..itu je motif nak cakap sebenanye.nak bagitau belog dah di naik taraf.heheh.

p/s: saya suka tengok belog yang comel lotey and post yang lawak tahap cipan.bahaha.

9 comments:

cik syuhada asyiqin said...

COMEY BLOG AWK.. ^_^

BTW.. MEH LA JOIN MY GAhttp://putihmerahbiru.blogspot.com

Max SayAm said...

tq..:)oke..sy vst ur blog ek!

acan ketot said...

comel2!!
mcm tuan belog..heee..

Hafriz el-Muhammady said...

sempoi blog... hehe. ^_^

Max SayAm said...

acan ketot:haha.trimas!awk punye pom comel tau..!

hafriz:hehe..tq.:)

anamizu said...

comelnye blog amal..hihi
cik ana pun suke nengok blog comel2..hihi
btw,cik ana folow amal ye ^^
recent post : |PLIH KASIH perlu ke???|

Max SayAm said...

hehe.trimas cik ana.t amal folo cik ana jgk ye..singhla lg jenguk blog amal nie..:)

.:padie_eyla:. said...

huehhhh. saye suke salji blog awakkk. ngeh3

Max SayAm said...

hahah..ambekla bia belog awk pom trn salji.hek3