.geNg cOmeL.

Monday, March 28, 2011

.beaUtieS beHind Me.

hello all..today rasa nak post an entry for the beauties behind me.just untuk menghargai kebesaran Allah for giving a good look for the people i love damn much.yea i'm lucky to be a part of them although i'm just an ugly duck between them.isk.

WARNING:this entry might be contain many picture.

this is my mom.the first beautiful people in my life.walaupun dah 40++ tapi masih cun tau!
her pic on her konvokesyen.

my sister..yang pakai tudung colourful tu.she's nice.
always gado-gado ngan dye but still love her.

this my second sister.she's noti but clever.ohh..so cute too wif her curly hair.
selalu je nak ikut sis and bro dye pergi mane-mane.along cayang cangat kat scha au!

my auntie.she's memang cantek.muka ala-ala arab gitu.maybe coz our family berketurunan turki.
tapi muka saya tak macam turki lansung.hitam je dahla hidung tak mancung macam dye.isk.

also my auntie.adik my mom and auntie yang kat atas tu.dia pom lawa dengan muke ala-ala orang arab jugak.kan saya dah kata saya dikelilingi oleh orang-orang yang cantik.argghh..bersyukur amat dowh!

gadis ni plak sepupu paling rapat.sangat manis macam gula.
sama umur dan sudah berpunya..sorry ^.^


diorang nie pun sepupu paling rapat saya.adik beradik yang kat atas tu.
cun-cun kan?perasan punya sepupu.

anak-anak dara dengan mak dara.

yang ni sepupu jugak.tapi jarang jumpa.muka ala-ala cina sikit.

haa..yang ni my best friend ever.yang pakai tudung hitam oke!kawan sejak zaman hingusan lagi.
dye lawa dan perangai giler-giler sikit.tapi dye tak giler oke!

dorang sume ni pun bff saya.we are friends since in primary school till now in UiTM.


last,she's also my friend.baru je kenal last year.
awek classmate saya.dye baek dan sangat peramah.

ekceli ramai lagi mereka yang cantik behind me.diorang ni spesis yang cantik luar cantik dalam.kalau jenis yang cantik luaran je tapi dalaman buruk dan hodoh macam kuali kemek nak buat apa beb.baek lu p dok dalam hutan sekor2.haha.ok,the conclusion is jaga hati baek2.jangan sampai jadi hitam dan mati.kalau hati mati muka pom hilang seri.betol tak??choww..!

* tenz for reading dear..+.+

2 comments:

r-5 said...

yup semua comel2 belaka! klu de yang kosong lagi nk mintak satu jadi bakal bini. hahaha.

Max SayAm said...

ahaha..nt nk siast sape y still ksg.dah ad calon nk mtk sorg nie..hahaha