.geNg cOmeL.

Wednesday, May 11, 2011

.i'm in contest.

assalamualaikum readers..

entry ni aku post just nak cakap yg aku masuk pertandingan yg dianjurkan oleh syarikat tudung FAREEDA  iaitu Pertandingan Tudung Mawar (kategori pertama).untuk keterangan lanjut klik SINI.

ekceli aku nak masuk contest lain iaitu Kategori Pertama Pertandingan Model Koleksi Mawar tapi tengok tadi tup2 tercalon dalam kategori lain.aku pon secara automatiknye menggaru kepala yg tak gatal dengan perasaan heran.maybe tak layak kot untuk masuk contest model tuh.haha.ambik ko dah perasan cantik sangat nak jadi model tudung?(wat muka frust jap =.= )




aku join contest ni bukannya dah perasan diri cantik dan gojes macam Erra Fazira,Angelina Jolie atau Harun Salim Bachik.eh2??.tapi sekadar nak cari pengalaman baru.lagipun ni first time aku join contest macam neh..first tryla katakan.saje cuba nasib mana tau kot2 ada peluang menang.sepak kang perasan je lebih.=.=

btw,kalau korang rasa nak support aku bolehla ke SINI pastu tolong tekan 'like' kat pikcer aku macam kat atas tu ye.itupun kalau korang sudilah aku tak paksa.(wat muka kecian +.+ ).oklah,itu je aku nak bagitau.hehe

* terima kasih kerana membaca.^^

























3 comments:

cucu umie said...

semoga berjaya ya..mybe, pertndgn yg kamu join nie lebih kot daripada yg contest lg satu..huhu all the best..

alyrds said...

wah~... this is way to be model... congrats soon

miSs aMaL said...

cucu umie: agaknyela kot..he

alyrds : hehe.tq dear..:)