.geNg cOmeL.

Sunday, May 15, 2011

.seLamat tiNggaL waHai blOg.~LoverS & haTers~.


assalamualaikum kaki blog dan kaki baca..

hari ni rasa tak berapa nak sihat la.tetibe kena flu plak.screen laptop pon dah basah terkena tempias.silap aku jugak tak letak wiper.err..!tapi ape2 pun demi blog yg tersayang aku gagahkan diri jugak untuk update entry baru.yela aku taknak la korang lari bila usha blog aku yg jarang2 diupdate.nanti tak dapat nak jadi blogger yg bagus.then,takleh nak join digi awards for blogger of the year.eh2!ada hati nak join.nanti belum ape2 dah kena reject.kan tak pasal2 dok melalak meraung 7 hari 7 malam.takpelah time kaceh jela.=.=

ok mesti korang heran kan apa kejadahnya dengan title kat atas tu.mesti korang ingat aku main2 ye dak?ohh tidakkk...aku betul2 akan ucapkan selamat tinggal kepada blog aku yg tersayang ni dan juga kepada mereka yg selalu usha2 blog comel ni.panggg!!bagi penampo sebijik.perasan je.+.+

firstly,aku nak mintak maap coz aku memang akan tinggalkan korang semua mulai lusa 17 May.kalau korang rindukan aku nanti jenguk2lah blog aku ni ye.kalau nampak dah bersepah atau berjerebu tu tolong kemaih2 ye.aku pasti akan rindukan blog ni dan korang semua.eh2,jap!ada ke yang akan ingat aku?err..kucing kurap kat rumah aku je kot yg akan ingat aku.isk.

ekceli aku memang akan pergi.tapi pergi untuk beberapa minggu je.haha.coz aku akan menjadi fasilitator untuk program 'Minggu Destini Siswa' a.k.a minggu orientasi untuk junior2 yg akan masuk UiTM Kelantan pada 21 May ni.lebih kurang seminggu kot progrm tu.17 May aku dah kena lapor diri kat UiTM nuh untuk menghadiri kursus bagi program tu nanti.

haa!siapla korang wahai bakal junior2ku nanti.boleh tak nak buli diorang??aku nak suruh diorang basuh baju aku,belanja aku makan tiap2 hari,masukkan top4 2 hari sekali,kemaih tempat tido aku tiap2 pagi,cuci bilik aku,pastu urut badan aku tiap2 malam.haa..!takut tak??alaa..tak cukup kejam lagi kan?hehe.inilah masanya untuk membalas dendam.dulu,sedap2 je senior buli aku time minggu orientasi.sekarang aku plak yg buli junior2.hahaha.(evil laugh).

*pic from google

eh2,aku gurau je tu.jangan tak jadi masuk UiTM plak.kan tak pasal2 aku yg kena reject nanti.hehe.takkanla aku nak buli junior2 aku plak.aku nak jadi akak fasi yg baek der.tak machola main kasar ni.(yela tu.macamla ko baek sangat.err..).ape2 pun aku nak ucap selamat datang kepada pelajar2 baru UiTM kelantan.ohh hey encem junior!this is your cute senior wanna be.so,be nice to me ok!bajet gatal siot.haha

so,last but not least wish me luck to be a good facilitator for my junior oke.harap2 aku dapat buat keje dengan baekla.dan harap2 senior2 lain beri tunjuk ajar dan kerjasama yg bagus nanti.aku ni budak baru belajar,kalau salah tolong jolokkan.eh2 tolong tunjukkan.hehe.ok uols,see u soo.kalau sempat sebelum pergi lusa aku update lagi blog ni.kalau tak jumpa lagi 2 minggu.isk2.rasa macam 2 abad je.wait for me yea blog.aku sayang ko wahai blog.muacks!

p/s : kalau ada apa2 pesanan tinggallah dekat komen @ cbox ek.sekian.

* tenz for reading.feel free to drop a comment.=,=




6 comments:

Inspirationalefeks said...

bye2 .. good luck ye

miSs aMaL said...

bye2 tu..time kaceh!:)

ghostwriter said...

pix itu jd perhatian sy! sgt cute! hoho

miSs aMaL said...

ahaha..muka poyo je tu..:P

wildorchid said...

:p

miSs aMaL said...

:))