.geNg cOmeL.

Monday, January 31, 2011

.caMat aLi laYa aPek aMoi.

gong shi gong shi gong shini..aii gong shi gong shi gong shini..haa..lebih kurang macam tu la bunyi lagu ali laya cina kan..!skank nie kalau pi mana-mana hypermarket mesti dengar lagu neh.ase macam nak joget tarian naga je bila lagu neh berkumandang kat sopim complex tuh.tapi nanti orang sume ankat kaki tengok aku buat tarian naga tuh.hambe berhajat nanti ali laya dorang hambe mau p menziarah kaum kerabat hambe yang berbangsa cina neh.(bia sorang pom takdak).bukan ape hambe mau dapatkan angpau dari dorang.dulu dah pernah dapat.manyak juga maa..!boleh buat beli pisang goreng + cekodok.heheh.

 panjang betol naga tuh.lau real memang hambe lari tak cukup tanah.

sedap ke kuih bulan neh?tak pernah plak hambe try.

 ekceli hambe tulis entry neh eh clap taip entry neh coz nak story about holiday hambe skank neh.yela skank da masuk mid sem break.seminggu hambe bercuti kat umah.cuti nie tak dela borim sgt dok kat umah.cukupla untuk menambahkan beberapa ketul lemak lagi walaupom hanye a week at home.asal balik umah je makan banyak.nak buat cane makanan xpernah tak de.ade2 je yg mak hambe beli.masak plak sedap.cane tak tergugat iman yg memang dah tak berapa nak kuat.habes plan hambe mau kurus!hehe

***tettt...iklan slimworld jap..

ni mase kurus ckit.skank da gemok..uwaaa....!!

time ni lagi kurus mase form5 neh.tak nak tengok lame2 nanti hambe mau teriak nak body camni balek.

***tettt...habes iklan masuk point balek...

lagi mau cite pasal keseronakan berada di umah ialah hambe selalu kuar umah.haha.bukan kuar main ragbi depan umah tapi kuar jejalan ngan pemeli hambe.waa...boleh dikatakan almost eberiday la kuar.memang tak sempat nak bermanja ngan umah.asyik meround je keje.nak buat cane dah pemeli hambe suka hobi yg agak membuang mase itu.terpaksala folo.(terpaksala sgt padahal ko yg lebey).erkk...?!
owh.. sampai sinila dulu untuk entry nie.malas hambe nak taip panjang lebar nanti jadi cam esei BM lak.borink dowh...babai..!

p/s: kalau nak main mercun jangan lupe ajak hambe skali ye apek2 amoi2.epi chinese new year to all chinese!

2 comments:

noor azida said...

thanx 4 da follow..n da comment..neway..sy da follow awk..><

Max SayAm said...

oke..tq for folo..keep in sentuh ek!:)